Cautare

270 de rezultate pentru "neptun olimp" (5.44 secunde)
Spre exemplu, un apartament cu un dormitor in ansamblul de locuinte de vacanta Cronos Residence din Statiunea Neptun costa de la 72.000 de euro in sus pe piata britanica.
Cele mai multe caiete de sarcini cumparate au vizat zonele Jupiter, Neptun si Venus. In 2006, au fost depuse 83 de oferte, pentru toate cele 33 de sectoare de plaja scoase la licitatie pe tot Litoralul.
Pentru prima data dupa multi ani, cea mai aglomerata statiune a fost Neptun, unde se aflau ieri peste 8.000 de turisti, 10% dintre acestia fiind veniti de peste hotare.
Scumpirea se va simti, in special, pe segmentul de doua stele, acolo unde preturile vor creste, de exemplu, de la 77 de lei pe noapte pentru o camera dubla, la 99 de lei, si chiar 130 lei pe noapte la hoteluri de doua stele din Neptun, Jupiter sau Venus, putind ajunge pina la 150 de lei pe noapte.
In topul preferintelor turistilor se mentine, in continuare, dupa cum arata statistica realizata de IPJ Constanta, statiunea Neptun. Potrivit oamenilor legii, in aceasta locatie au fost inregistrati peste 23.000 de turisti, dintre care aproape 2.500 veniti din strainatate.
In clasamentul celor care si-au cautat cazare pe Internet au mai intrat si statiunile Neptun cu 3.753 de cautari, Vama Veche, cu putin peste 3.000, si Eforie Sud, cu 2.626 de accesari.
La categoria "Industrie" - "Industria produselor primare" s-au clasat pe primele locuri Pavele Prod SRL (microintreprinderi), la "Producerea, transportul si distributia energiei electrice, termice, a gazelor naturale si a apei" - Transter Neptun SA (microintreprinderi), Rominservices Therm SA (intreprinderi mijlocii), la "Industria metalurgica, a constructiilor metalice si a produselor din metal" - Forje-Metal SRL (microintreprinderi), IMSAT Elconmet SA (intreprinderi mijlocii), la "Industria mijloacelor de transport" - ALVA NAVAL Sistem SRL (microintreprinderi), Korom Soft Steel SRL (intreprinderi mici), Global Shipbuilding Services SRL (intreprinderi mijlocii).
Purtatorul de cuvant al Directiei Apelor Dobrogea - Litoral (DADL), Catalin Anton, a declarat ca sectoarele de plaja Mamaia II, Mamaia VII, Costinesti II, Eforie Nord II si La Steaguri (Neptun) au ramas fara administratori dupa ce firmele care le inchiriasera in 2006 au inregistrat datorii totale de 1,2 milioane de lei prin neplata redeventelor.
In perioada 15-17 iunie se desfasoara la Neptun cea de-a noua editie a Forumului Regional al Energiei (FOREN 2008). Devenita deja o traditie europeana, aceasta manifestare se desfasoara sub Inaltul Patronaj al Presedintiei Romaniei, si va reuni 800 de invitati din intreaga lume.
Intermediarii de electricitate sunt "factori parazitari" care scumpesc artificial pretul energiei, care ar trebui safie unitar la nivel natonal, a declarat, miercuri, la Neptun, presdintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, la Forumul Regional de Energie-FOREN.
De asemenea, demn de remarcat este si faptul ca Grupul DD reprezinta o societate pe actiuni formata tot de CELCO, care preia toate plasamentele financiare ale acestei societati constantene producatoare de materiale de constructii, precum si unele active imobilare alaturi de Hotelul "Traian" din statiunea Neptun, dupa cum s-a stabilit in Adunarea Generala a Actionarilor de la CELCO din ziua de 8 mai a.c.
Majoritatea turistilor care aleg pentru concediu aceasta perioada a anului sunt familii cu copii. "Pentru prima parte a lunii septembrie, sunt solicitari multe pentru statiunile Mamaia, Neptun si Eforie Nord.
Ext House SRL Constanta si A. G. Constructii Instalatii SRL Neptun.
"Comandamentul Litoral 2009" va functiona in statiunile Mamaia, Neptun si Costinesti si va fi condus de Bogdan Dima. Tot ieri, echipa formata din Pandelica, Dima, plus alti comisari, s-a deplasat in statiunea Costinesti pentru a efectua un control la restaurantul "Bucataria sultanului".
Societatea THR Marea Neagra administreaza 34 de hoteluri in cinci statiuni aflate pe tarmul Marii Negre, respectiv Eforie Nord, Eforie Sud, Venus, Saturn si Neptun si se afla printre cele mai mari societati de gen din sud-estul Europei.
Folosind o tehnica de ultima generatie, Petrom va incepe explorarea perimetrului Neptun din Marea Neagra pentru evaluarea potentialului de hidrocarburi, studiile seismice urmand sa fie derulate in parteneriat cu o subsidiara a companiei americane ExxonMobil, a anuntat luni Petrom.
Boc a sters-o la Cluj, Basescu isi bronzeaza gheata din pahar la Neptun, Fecioara din Plescoi s-a camuflat in peisaj.
In acest context, speriat fiind de faptul ca Ghita s-ar putea invita, in acest mod, la vila sa de protocol din Neptun sau la celebra sa masa de la "Ciresica", Basescu a tinut sa se lepede de orice creatie malefica ce ar putea proveni de la Sorin Ovidiu Vintu, dar si de "santajistul" ce vrea sa schimbe barca pe ultima suta de metri:
Runda trecuta, SCM a fost depasita, in deplasare, de Neptun Constanta, scor 36-25. Antrenorul Bogdan Burcea a spus ieri ca victoria este obligatorie pentru jucatoarele sale:
HCM Roman are 9 puncte acumulate, la fel ca alte patru echipe (CSM Ploiesti, Universitatea Neptun Constanta, CSM Bucuresti si HCM Baia Mare), formatia moldoveana facand 5 puncte numai in luna ianuarie.
google-analytics.com